Het muziekcollectief Voerendaal bestaat sinds 1982 en is officieel vereniging geworden april 1983. Van de oprichters van destijds zijn nog altijd, bestuurlijk en/of muzikaal enkele heren actief.

U heeft reeds begrepen dat het collectief vereniging als rechtspersoonlijkheid heeft en dus bestaat uit een bestuur en aangesloten leden. De bij de vereniging muziekcollectief Voerendaal aangesloten leden betalen contributie per maand.

Na 21 jaar oefenruimte te hebben gehad aan de Jeustraat in Voerendaal en als tussenoplossing zo`n 2 jaar te hebben gerepeteerd in het clubhome van m.c. Road Stars in Heerlen zijn we sinds 2005 toe aan een geheel nieuwe episode van ons bestaan.
Van augustus 2004 tot september 2005 hebben we het WML-pompstation aan de Valkenburgerweg 52 in Voerendaal omgetoverd tot een van de mooiste, sfeervolste en perfect akoestische oefenruimte.
Een en ander is verder te zien op deze website. Ook voor wat betreft welke bands er zijn aangesloten bij ons collectief ,dat zijn er momenteel ruim 10, en wanneer deze bands repeteren kunt u op deze site opzoeken, en wordt u eventueel verwezen naar de eigen site van de betreffende band. Bij een bezoek aan het bandsrooster ziet men gelijk welke oefenblokken er nog vrij zijn.

Voor informatie:
info@muziekcollectiefvoerendaal.nl

Het bestuur:
Cor Ars : voorzitter.
Leon Moonen : secretaris.
Harry Pluijmen: penningmeester

Max Moonen : algemeen
Hans Hendrix : algemeen

Postadres: Hongerbeekstraat 44 6367 BR Voerendaal